NASVET!
Preden pričnete z iskanjem informacij vam priporočamo, da si zaradi omejenega prikaza števila točk najprej izberete regijo in občino v kateri iščete informacije. Tako vam bodo prikazane vse točke v vašem kraju.

Portal Infotočka omogoča uporabnikom iskanje informacij z uporabo:
• iskalnika,
• kategorij v levem meniju.

Na zemljevidu se vam prikažejo le točke, ki ustrezajo vpisanim besedam v iskalniku oziroma izbranim kategorijam. Rezultati iskanja se vam prav tako prikažejo na seznamu v desnem meniju, ki se odpre s klikom na puščico v spodnjem desnem kotu zemljevida. Na njem je omogočeno iskanje podjetij po abecedi (po prej izbranih kriterijih).

Koledar in urnik
Da bi dodatno zožili rezultate iskanja informacij vam omogočamo uporabo koledarja ter urnika. S pomočjo urnika lahko iščete podjetja, ki poslujejo ob točno določeni uri, s čimer si boste lažje organizirali vaše obveznosti. Najprej določite datum in uro ter nato iščite po kategorijah. Prikazale se vam bodo le točke, ki poslujejo ob izbrani uri.

Primer:
Zanima vas, kateri bar obratuje v petek po 22h. Določite ustrezen datum in nastavite urnik na npr. 22.30h ter izberite kategorijo Bari v levem meniju. Prikazali se bodo le bari, ki obratujejo ob 22.30h.

Koledar vam bo pomagal tudi pri pregledu dogodkov. Določite datum (ali obdobje), ter nato izberite vrsto dogodka. Prikazali se vam bodo le dogodki, ki so vpisani na izbrani datum. Tako boste vnaprej vedeli kdaj in kje bodo le-ti potekali.

Primer:
Rabi bi izvedeli kateri koncerti se bodo odvijali naslednjo soboto v vaši bližini. Določite datum v koledarju (v poljih od-do izberite enak datum) ter nato kliknite na kategorijo Koncerti. Prikazali se bodo le koncerti na izbrani datum.

Uporaba filtrov
Za uporabo filtrov morate biti registriran uporabnik portala Infotočka. Registracija je brezplačna. Filtri vam bodo omogočili podrobnejše iskanje informacij glede na vaše potrebe. Tako lahko omejite prikaz točk glede na poslovne subjekte, ki omogočajo dostavo na dom, dostop za invalide, ki imajo lastno parkirišče, spletno trgovino, spletni katalog ter glede na plačilna sredstva.

Za vrnitev na privzete nastavitve kliknite na gumb »Počisti iskanje«.